Cap persona ingressada per Covid-19 a l’hospital i 114 casos actius

La darrera setmana s’han detectat 53 contagis de la malaltia i 68 altes, per tant el nombre de persones que actualment la pateixen ha disminuït en 15 respecte a la setmana passada

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

La situació de la Covid-19 fa setmanes que es manté relativament estable. El nombre de casos actius s’ha situat en 114, que són 15 menys que el passat dimecres, quan es va fer la darrera actualització. Així, s’han detectat 53 contagis i 68 altes. Pel que fa a l’hospitalització, l’única persona que es trobava ingressada ha estat donada d’alta i ja no resta ningú a causa de la malaltia.

El nombre total de casos fins a la data és, segons ha actualitzat el Govern aquest dimecres, de 46.588 des de l’inici de la pandèmia. En total, hi ha hagut 46.319 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 155. Actualment, el nombre de casos actius és 114, que és una xifra estable respecte a les darreres setmanes, i cap d’ells es troba ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Pel que fa a les vacunes, s’han inoculat des de l’inici del Pla 159.964. Les persones majors de 60 anys poden concertar cita per rebre la segona dosi de record a través de telèfon. En total, s’han injectat 1.220 d’aquestes quartes dosis. Tenint en compte aquests recomptes setmanals, el Govern ha decidit prorrogar novament les mesures actuals.

A més, i en relació a la pròrroga, el Govern ha decidit sol·licitar al Consell General una de nova per facultar-se a establir mesures restrictives o excepcionals per a protegir la salut pública. L’objectiu és ampliar el termini d’aquesta facultat temporal fins a dos mesos més.

Etiquetes

Comentaris

Trending