El 'brot de la sarsuela' afecta quatre alumnes del Sant Ermengol i un membre de l'Esbart Laurèdia

El ministre de Salut, Joan Martinez Benazet diu que hi ha 23 casos, eximeix de responsabilitat al comú lauredià i anuncia que l'expedient seguirà el seu curs

Comentaris

Representació de 'Cecília Valdés'.
Representació de 'Cecília Valdés'. Altaveu

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha dit aquest dimarts durant la seva compareixença a la comissió legislativa de Sanitat que hi ha 23 casos de coronavirus per la sarsuela 'Cecília Valdés' que es va representar els passats dies 8 i 9 a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Ha afegit que entre els contagiats hi ha quatre alumnes del col·legi Sant Ermengol i un membre de l'elenc de l'Esbart Laurèdia.

Martínez Benazet ha estat preguntat sobre el tema per la consellera general no adscrita Carine Montaner i ha assegurat que "l'expedient continuarà el seu curs", que s'instruirà de la manera "més objectiva" com es faria amb qualsevol tipus d'entitat encara que Andorra Lírica en sigui una sense ànim de lucre. "Tots ens podem equivocar però la tasca dels tècnics és instruir l'expedient amb la màxima cura i depurar responsabilitats. Si cal, se sancionarà perquè no és acceptable que es produeixi un fet com aquest en una situació com la que estem vivint amb la pandèmia”. Ha eximit de responsabilitat al comú de Sant Julia de Lòria.

En la posterior roda de premsa, el ministre ha recordat que "hi havia un acord escrit entre les dues parts i que en cap cas ens havíem plantejat comprovar des del ministeri de Salut que el protocol s’estava complint a través d’una inspecció perquè nosaltres no anem a comprovar".

 

Etiquetes

Comentaris

Trending