S'aixequen les restriccions d'encesa de focs i s'obren els berenadors

Les tempestes dels darrers dies han fet baixar el perill d'incendis

Un berenador a la Comella
Un berenador a la Comella
Les fortes tempestes dels dos darrers dies han fet baixar el perill d'incendis forestals que havia arribat a un nivell alt a Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Protecció Civil ha informat de l'aixecament de les restriccions aquest dissabte a través de les xarxes socials.

El protocol de prevenció d´incendis forestals havia obligat a prendre mesures de vigilància i a imposar restriccions a diverses zones del país a causa de la sequera i de la manca de precipitacions.

S'havien prohibit  els coets, l’encesa de focs als horts per evitar possibles riscos a la muntanya i es van precintar els berenadors a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria. Fins i tot, el comú de la capital, va prendre la decisió d’anul·lar el castell de focs d’artifici previst per a la nit del dilluns, 24 de juny, per tancar els actes de celebració de la Festa del Poble.

Ara, amb les fortes tempestes de dijous i, sobretot de divendres, s'han pogut tornar a obrir els berenadors i com ha informat Protecció Civil a les xarxes socials, "les condicions dels darrers dies han permès que el perill d’incendis baixi a tot el país amb el que es poden aixecar les restriccions",

Comentaris

Trending