Retencions a l’entrada nord de Sant Julià per un xoc per abast entre dos cotxes

La conductora d’un dels dos vehicles hauria patit lesions en principi de caràcter lleu però que haurien aconsellat el seu trasllat a l’hospital

-
-
Una topada per abast entre dos vehicles a l’altura del pas de vianants que hi ha a la Font del Ferro, a l’entrada nord de Sant Julià, està causant algunes retencions i dificultats en el trànsit en aquell punt. Just al pas, un cotxe n’hauria envestit un altre per darrere (la denominada col·lisió per abast). Els dos turismes han quedat enmig de la calçada i tot i que es una via de diversos carrils per cada sentit de la circulació la presència dels equips d’emergència i seguretat i els vehicles accidentats està causant dificultats circulatòries.

La conductora d’un dels dos vehicles, un Ford Fusion, una resident de 62 anys, hauria sofert lesions que es preveuen de caràcter lleu arran del cop. No obstant i per precaució, s’hauria decidit traslladar la dona cap al centre hospitalari per tal que se li faci l’oportuna revisió que descarti dolences de més transcedència. L'altre cotxe implicat ha estat un Volkswagen Golf. Tots dos turismes estan matriculats al Principat.

 

Comentaris

Trending