Quim Torredà deixa Educació i passa a Cultura

Ocupava el càrrec de director del departament de Formació Professional i Recursos Educatius

Quim Torredà durant una roda de premsa.
Quim Torredà durant una roda de premsa.
El director del departament de Formació Professional i Recursos Educatius del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, Quim Torredà deixarà aquest càrrec per incorporar-se al ministeri de Cultura. Torredà està molt vinculat a temes culturals i destaca la seva participació en la revista que edita el col·lectiu 'Portella'. Aquest és un dels nomenaments que ha d'aprovar aquest dimecres el consell de ministres en la seva sessió setmanal. 

Els diversos ministeris es van remodelant després de les eleccions i de la constitució del nou govern. La sessió setmanal del consell de ministres ha d'aprovar diversos nomenaments i entre ells el de Quim Torredà. El fins ara director del departament de Formació Professional i Recursos Educatius del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior passarà al ministeri de Cultura, la titular del qual, Sílvia Riva jura precisament aquest dimecres el seu càrrec. Per substituir Torredà, la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Villarubla, ha triat Xavier Campuzano.

Quim Torredà ha estat als darrers anys una de les peces clau del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior de Sant Julià de Lòria. Durant la seva direcció el centre de Formació Professional d'Aixovall ha augmentat el número de formacions i d'alumnes. Aquest curs hi ha hagut un increment del 6% en el nombre d'alumnes. N'hi hagut 304  de forma presencial i 50 com a candidats lliures, L'any vinent s’oferirà l’opció acadèmica del batxillerat internacional. Els alumnes que triïn aquesta opció es podran beneficiar d’un programa que els obrirà la porta a seguir estudis superiors a l’estranger.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending