Queixes pel mal ús del mobiliari urbà a l’avinguda Meritxell

Ciutadans lamenten que massa gent converteixi en cendrers moltes de les jardineres que hi ha al cèntric i reformat eix comercial

-
-
Ciutadans versus ciutadans. El mal ús que alguns turistes i residents fan del mobiliari urbà que pretén embellir i fer més acollidora la reformada avinguda Meritxell indigna d’altres ciutadans que no entenen, per exemple, com jardineres que indiscutiblement són jardineres per molt que el seu disseny no acabi de ser el d’altres temps o llocs, s’acabin convertint en cendrers en tota regla.

Els ciutadans que han denunciat la situació asseguren que s’hauria de fer respectar més escrupolosament les ordinacions comunals que han de garantir la bona conservació dels espais i els béns públics. I identificar els autors “d’una situació que no és greu, però dóna molt mala imatge just quan el que es pretén és tot el contrari, millorar-la”. 

A més, els serveis de neteja han d’acabar destinant temps i recursos a tornar a les jardineres l’aspecte que hauria de ser normal. Alhora, les burilles tampoc no fan cap bé, recorden els denunciants, a les plantes que han de ser “les veritables usuàries” d’aquest mobiliari.

Comentaris

Trending