Vela demanda pel nombre d’alumnes inscrits a títols universitaris estatals

La consellera general ha realitzat una bateria de preguntes on també sol·licita dades dels darrers cinc anys

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela al Consell General.
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela al Consell General.

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes escrites dirigides al Govern sobre els alumnes inscrits a títols universitaris estatals. “És una informació que la ciutadania hauria de poder disposar a través dels webs dels centres que els, indicant a les memòries anuals els alumnes inscrits i, evidentment, aquells que també ja han obtingut els estudis”.

La consellera general ha sol·licitat conèixer el nombre d’alumnes que hi ha matriculats actualment a les universitat privades i públiques del país, desglossat per centres i estudis. Així com la xifra d’estudiants que han obtingut els títols d’estat corresponents en els darrers cinc anys, la dada de títols estatals creats i plans d’estudis aprovats en el darrer lustre i el nombre de persones que ha iniciat el tràmit d’accés a l’ensenyament superior en aquest període.

En aquest sentit, les preguntes formulades per Vela també busquen saber el volum de feina del departament d’Ensenyament Superior, que avalua la idoneïtat de les persones que s’inscriuen a aquests títols estatals universitaris, en especial a les universitats privades, ja que és el ministeri qui duu el control de les persones que volen optar a aquestes titulacions.

 

Comentaris

Trending