Vela demana informació sobre la participació de Govern en un centre de Salut Mental a la Seu

La consellera general vol tenir més detalls del projecte després que es descartés impulsar una iniciativa similar al país, tal com s’havia proposat des de la formació socialdemòcrata

Comentaris

La consellera general, Susanna Vela.
La consellera general, Susanna Vela. PS

La consellera general del grup socialdemòcrata Susanna Vela vol tenir més dades de la possible participació del Govern en el projecte per crear un nou centre de Salut Mental a la Seu d’Urgell. La parlamentària ha recordat que això, en canvi, coincideix amb la decisió de la majoria de refusar la proposta per crear un equipament d’aquestes característiques a Andorra, fet via esmenes al pressupost pel 2022.

Vela ha tramitat a Sindicatura una demanda d’informació. A través d’aquesta, la consellera general vol que Govern li faciliti tota la documentació sobre la possibilitat que l’executiu prengui part en el projecte que s’està impulsant a la capital alturgellenca. En concret, entén que li han de trametre actes de reunions, informes tècnics i de viabilitat i la correspondència que s’hagin pogut enviar les administracions implicades, així com també el bisbat d’Urgell, que lidera la iniciativa.

Segons ha explicat el PS a través d’un comunicat, la finalitat de la petició és “poder conèixer quin tipus d’equipament s’hi construirà perquè no s’ha facilitat cap informació al respecte”. A banda, s’ha volgut recordar que, tot just fa uns dies, els grups de la majoria van refusar incorporar al pressupost una partida proposada des de la formació per crear un centre de Salut Mental al país.

Comentaris (1)

Trending