Vela demana informació a Govern sobre el procés de selecció del cap de Salut Mental

La consellera general socialdemòcrata ja ho havia sol·licitat, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, es va comprometre en seu parlamentària a entregar-la, tot i que aquest fet encara no s’ha produït

Comentaris

La consellera genera del PS, Susanna Vela.
La consellera genera del PS, Susanna Vela. PS

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una demanda d’informació a Sindicatura sobre el procés de selecció per a cobrir la plaça de cap de l’Àrea de Salut Mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).  La formació ha presentat 15 esmenes al projecte de Pressupost del Govern per aquest any, on també hi destaquen la ubicació de l’Arxiu Nacional i la creació del centre de Salut Mental.

Susanna Vela ja va sol·licitar la informació anteriorment i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, es va comprometre en seu parlamentària a entregar-la, tot i que aquest fet encara no s’ha produït. Per aquest motiu, la consellera socialdemòcrata ha insistit de nou en demanar tota la documentació relativa a aquest procés.

El mes passat, es va fer oficial el nomenament del psiquiatre aragonès Carlos Mur de Víu  com a cap del servei de Salut Mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Es va completar així un fitxatge preparat des de fa uns mesos i presentat com un procés de selecció. Primer per ocupar una plaça de psiquiatre. Després per esdevenir cap del departament. Mur de Víu tenia un alt càrrec en la gestió sanitària de la comunitat autònoma de Madrid i en va destituït en plena pandèmia el maig de l’any passat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending