Vela demana pels criteris tècnics per als itineraris de l’Ironman arran els problemes de mobilitat

La consellera general ha entrat una bateria de preguntes arran de les diverses retencions i les limitacions que es van formar a la xarxa viària del país per l’esdeveniment esportiu

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.

La conseller general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat aquest dimarts una bateria de preguntes escrites a Sindicatura en relació a l’esdeveniment esportiu Ironman 70.3. La competició es va celebrar aquest cap de setmana i va provocar retencions i limitacions de moviments a diversos punts de la xarxa viària del país.

Vela ha preguntat sobre els criteris per establir els itineraris de la prova i quina és la comunicació que s’estableix amb els serveis de circulació dels comuns i amb el departament de Mobilitat. També quines són les alternatives de traçat que s’estudien per fer compatible la celebració de l’esdeveniment amb la ciutadania.

La consellera general també ha sol·licitat el nombre de treballadors i de voluntaris que realitzen l’esdeveniment, la comunicació i publicitat que es fa de la prova detallat per mitjans generalistes i especialitzats. Ha qüestionat, a més, els beneficis que s’obtenen, el nombre d’efectius i hores que dediquen els cossos especials durant la prova per garantir la seguretat ciutadana i dels participants, i quines són les obligacions que l’empresa organitzadora té sobre la restauració del medi natural que pugui quedar afectat pel volum d’atletes que hi participen, així com quin és el termini que tenen per fer el treballs de reparació. 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending