El PS demana la documentació relativa a la desviació de la Massana

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font sol·licita els informes tècnics i els econòmics

Comentaris

El conseller socialdemòcrata, Jordi Font.
El conseller socialdemòcrata, Jordi Font.

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font ha tramitat una demanda d’informació per tal de disposar del projecte de la desviació de la Massana i dels informes que l’avalen. Així, a més del projecte en sí, Font demana la informació relativa als estudis tècnics així com els informes econòmics relacionats amb la futura infraestructura.

El conseller general socialdemòcrata ha deixat clar que des de la seva formació s’és “totalment favorable” a la infraestructura, ja que “és necessari solucionar la situació que viuen els habitant de les Valls del Nord”. Ara bé, considera que fer el projecte -l’únic del que es té coneixement des del Partit Socialdemòcrata (PS)- amb molta menys inversió com es planteja “és màgia o impossible”, cosa que fa pensar que s’ha canviat substancialment aquell projecte. És per això que tramita la demanda d’informació, per conèixer el projecte, els estudis tècnics i els costos.

Jordi Font aprofita i recorda que “estan governant, no amb els seus propis diners, no sobre els seus terrenys, ni per a les seves pròpies necessitats, sinó per a la de tots nosaltres”. “Què menys que demanar i rebre explicacions”, afegeix després d’assenyalar que la demanda s’explica per “la manca de transparència total i habitual d’aquest govern”.

Etiquetes

Comentaris

Trending