Pere López, únic candidat a les primàries del PS

És l’única proposta que s’ha postulat per liderar la llista nacional en les pròximes eleccions generals, lloc que ocuparà per tercer cop consecutiu

Comentaris

Pere López ha fet declaracions a la plaça del Consell General.
Pere López ha fet declaracions a la plaça del Consell General. Toni Solanelles

El Partit Socialdemòcrata no celebrarà primàries. O, millor dit, no serà necessari que ho faci. Un cop tancat el termini per presentar candidatures, només se n’ha rebut una: la de l’actual president del grup parlamentari, Pere López. D’aquesta forma, i un cop sigui validada, serà ell qui encapçali, per tercer cop consecutiu, la llista nacional que la formació presentarà a les  pròximes eleccions generals.

El PS tancarà, així doncs, el procés de primàries. Fa uns dies es va obrir el termini perquè aquells militants interessats presentessin la seva candidatura. Llavors, estava clar que López tornaria a postular per liderar la formació als comicis. Calia esperar, doncs, a saber si algun altre membre del partit volia disputar-li el lloc.

La passada matinada va finalitzar el termini i, fonts consultades, han confirmat que la de López és l’única proposta que s’ha presentat. Ara, caldrà que la comissió de candidatures de les primàries, que es reuneix aquest dimecres a la tarda, la valida. I, a partir d’aquí, se’l podrà nomenar com a candidat a cap de Govern de la formació en les pròximes eleccions generals.

D’aquesta forma, López serà cap de llista per tercer cop. Ho va ser el 2015, acompanyat per Rosa Gili i Gerard Alís. També el 2019, en aquest cas secundat per Susanna Vela i Judith Salazar. Anteriorment, el 2011, havia liderat la llista parroquial a la Massana.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending