Pallarés insinua davant la militància que representa aquells que sempre han treballat per Liberals

La ministra i candidata a les primàries de la formació es reuneix amb els afiliats que han volgut escoltar la seva proposta de partit davant el congrés de diumenge

Un moment de la reunió.
Un moment de la reunió. LIBERALS

Si Josep Maria Cabanes ho va fer dimecres passat, el torn de Judith Pallarés ha estat aquesta tarda. Els dos candidats a les primàries liberals ja han mantingut sengles contactes amb la militància. O millor dit, han exposat davant els afiliats que ho han volgut, a la seu del partit, la seva proposta per a Liberals. Pallarés ha assegurat que és la continuïtat de la feina feta aquests darrers anys i ha insinuat que sempre ha estat al servei de la formació, treballant de valent per Liberals, i no ha calgut que l’anessin a buscar a darrera hora.

La ministra d’Afers Socials ha reunit al local social liberal fa o no fa el mateix número de militants que Cabanes. Potser algun més. N’hi havia que han estat presents a les dues reunions i, sobretot, entre els repetidors, n’hi ha que clarament són seguidors de l’ex-ministre d’Interior i candidat ara del nucli dur del partit com a recanvi de Jordi Gallardo, que en saber que Pallarés també concorreria als comicis va decidir fer un pas al costat.

Judith Pallarés ha remarcat molt, sabent que és quelcom que la diferencia del seu adversari en les primàries de diumenge, que cal mirar endavant i no enrere. Per a la candidata, segons fonts assistents a la trobada, Liberals ha de continuar sent un partit modern, que faci una clara aposta pel futur, treballant pel país sense defugir, ben al contrari, fomentant i obrint-se a les relacions internacionals.

Comentaris (4)

Trending