El Consell General recuperarà els 28 consellers en la pròxima sessió

Es durà a terme el dia 17 , i el 23, 24 i 25 tindrà lloc el debat sobre l'orientació política de Govern

Comentaris

Una sessió de Consell General amb reducció dels consellers a causa del confinament.
Una sessió de Consell General amb reducció dels consellers a causa del confinament. Consell General

La Junta de Presidents reunida aquest dimecres ha acordat que en la pròxima sessió del Consell General que tindrà lloc el pròxim dia 17 ja hi participaran els 28 consellers. Fins ara, s'havia limitat la presència a causa de la pandèmia de la Covid-19. A la reunió també s'han fixat les dates de celebració del debat sobre l'orientació política de Govern.

El debat  tindrà lloc el dia 23 de setembre, a les 16 h, el dia 24 de setembre, a les 9 h  i es reprendrà a les 16 h, i el dia 25 de setembre, a les 10 hores. En el decurs de la reunió  s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei d'adhesió d'Andorra al Fons Monetari Internacional (FMI).

Pel que fa al calendari de sessions del Consell General per al present període de sessions es reserva els dies 17 de setembre, 8 i 29 d’octubre per tractar les iniciatives disponibles per al Ple. La propera reunió de la Junta de Presidents, es farà el dimarts dia 6 d’octubre, a les 17 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending