El comitè directiu del PS critica la política de Govern d'afavorir l'especulació urbanística

La trobada ha servit per analitzar l’actualitat política tant a nivell nacional com a comunal i fer- ne seguiment, així com posar en comú la ruta de treball del partit pels propers mesos.

Assistents de manera telemàtica al comitè directiu del PS
Assistents de manera telemàtica al comitè directiu del PS PS

El comité directiu del PS, amb una vintena de participants, va servir per analitzar l’actualitat política tant a nivell nacional com a comunal i fer- ne seguiment, així com posar en comú la ruta de treball del partit pels propers mesos. En un comunicat indiquen que han augmentat el número d'afiliats però sense facilitar xifres tot i que afirmen que és la millor dada de la darrera dècada.

El comitè directiu del PS es va efectuar  en format híbrid (presencial i telemàtic) arran de la situació epidemiològica. La trobada, amb més d’una vintena de participants, també va servir per analitzar l’actualitat política tant a nivell nacional com a comunal i fer- ne seguiment, així com posar en comú la ruta de treball del partit pels propers mesos.

Els assistents van tractar temes d’interès com l’habitatge, en la línia d’aportar solucions a la greu problemàtica que pateix gran part de la societa davant una política de Govern destinada a afavorir l’especulació urbanística; la Llei de família, i particularment la proposta de donar millor cobertura jurídica a una realitat actual com és la de les famílies reconstituït es; les pensions, sobretot aquelles que es troben per sota del salari mínim; i la Llei de Funció Pública.

Etiquetes

Comentaris

Trending