El PS exigeix saber qui va ordenar contractar l’informe sobre l’avortament i el Coprincipat

La consellera Judith Salazar fa una demanda que “és complementària a les dues preguntes que vam fer amb resposta oral relatives al procediment d’adjudicació i licitació d’aquest treball”

Judith Salazar durant una compareixença.
Judith Salazar durant una compareixença. PS

La consellera general socialdemòcrata i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat aquest dijous a Sindicatura una nova demanda d’informació relacionada amb l’informe sobre la interrupció voluntària de l’embaràs i el Coprincipat.  El Partit Socialdemòcrata (PS) pretén saber d’una vegada per sempre qui va encarregar l’estudi esmentat. Fins ara, el Govern ha anat donant voltes i fent ziga-zagues per esquivar el tema.

“És complementària a les dues preguntes que vam fer amb resposta oral relatives al procediment d’adjudicació i licitació d’aquest informe”, ha afirmat la consellera, segons recull un comunicat del PS. Salazar ha sol·licitat la identificació de l’ordenant del pagament de dit document, tal i com estableix l’article 32 de la Llei general de les Finances Públiques, del 19 de desembre de 1996.

Judith Salazar a l'hemicicle del Consell General.

Relacionat

El PS furga en el desgavell de l’informe governamental sobre avortament i Coprincipat

També es pretén rebre la còpia de l’informe d’intervenció respecte al seu pagament i la còpia de tota la documentació que acrediti que es va complir l’article 31 de la Llei esmentada anteriorment, i més concretament la proposta i ordenació de pagament i el pagament material o efectiu. “Volem saber que hi ha hagut un compliment pel que fa a l’adjudicació i licitació d’aquest encàrrec seguint les disposicions de la Llei de finances públiques”.   

Comentaris

Trending