Veïns del Fener lamenten la brutícia que s’acumula en un racó de l’aparcament comunal

Caixes de cartró, mobles, algun matalàs, peces d’ordinador i altres andròmines són abandonades a tocar del carrer Verge del Pilar

Les andròmines acumulades.
Les andròmines acumulades.

Veïns del sector del Fener, a Andorra la Vella, lamenten la brutícia, les andròmines, que s’acumulen des de fa uns dies a un racó concret de l’aparcament exterior comunal que hi ha a la zona. En concret, a l’extrem de l’espai que queda a tocar el carrer Verge del Pilar s’hi poden veure des de caixes de cartró a peces d’ordinador, mobles i fins i tot algun sofà, entre d’altres ‘peces’ que donen “una molt mala imatge”.

Cert que fa un temps hi havia hagut uns contenidors que servien per recollir alguns dels materials abandonats, no pas tots, però també és ben cert que aquests recipients ja no hi són i les escombraries s’hi han continuat amuntegant. Els veïns dolguts han contactat amb el comú, que els hauria assegurat que ja estaven al corrent de la situació. Els ‘denunciants’ es queixen tant del comportament dels ciutadans incívics com de la poca celeritat dels encarregats comunals per retirar les andròmines coneixedors com els haurien admès de la situació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending