Veïns del carrer Prat de Rogetó d’Escaldes lamenten la ‘vigilància exprés’ que hi fan els urbans

Hi ha diversos residents a la zona que hi acudeixen a passejar el gos i consideren que l’excés de zel i la ‘connexió’ d’algun veí amb el comú porten a un control desmesurat

Una imatge d'avui del carrer Prat de Rogetó.
Una imatge d'avui del carrer Prat de Rogetó.

Hi ha veïns del carrer Prat de Rogetó d’Escaldes que se senten, literalment, assetjats. Cert que alguns no compleixen el que caldria complir quan surten a passejar el gos, i això pot ser un problema. Però lamenten l’excessiva vigilància a la qual fa uns dies que els sotmeten, suposadament, agent del servei de circulació, que des de bon matí estarien presents a la zona per vetllar perquè no hi hagi excessos amb els gossos.

Admeten els veïns que en ser un carrer sense sortida on, a més a més, hi sol haver pocs cotxes estacionats, esdevé un bon indret per anar-hi a passejar el gos. No només els veïns estrictament del carrer. També el d’altres indrets de la mateixa zona. Consideren els veïns que hi ha una ‘vigilància exprés’ per l’excés de zel d’alguns dels veïns qualificats del carrer que, alhora, tindria molt bona connexió amb el comú. “Ja va aconseguir que se suprimís la zona blava, ara vol acabar amb els gossos”, lamenten els veïns.

Cert que hi ha propietaris que no són gaire curosos. Fins al punt que alguns d’ells es queixen perquè els agents de circulació vetllen per assegurar-se que es llança aigua a les miccions dels cans. Ah noi, resulta que les ordinacions comunals escaldenques, segons alguns dels veïns, no contemplarien aquesta obligació, que altres fonts sí que han assegurat que hi és. En tot cas, fonts comunals consultades han deixat clar que el que no es pot tolerar de cap manera és que hi hagi ciutadans incívics i poc respectuosos amb la salubritat pública que puguin “defensar que si no tenen una norma clara, per molt que sigui ja de sentit comú, puguin fer-ne cas omís i enfadar-se si se’ls toca la cresta”.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending