Veïns del carrer Gil Torres denuncien les multes per zona verda quan la via continua plena de neu

Els afectats lamenten que, mentre que bona part de la via encara està plena de gel de les precipitacions de la setmana passada, els agents de circulació són estrictes i sancionen a qui no hagi pagat l’estacionament

Estat del carrer Gil Torres aquest vespre.
Estat del carrer Gil Torres aquest vespre.

Els efectes de les nevades dels darrers dies encara són ben visibles als carrers. També als d’Andorra la Vella. En algunes zones, encara queda neu (o millor dit gel) acumulada. Malgrat això, i tot i la dificultat que els cotxes tenen per aparcar, les multes per no pagar zona blava o verda s’estan posant. Això ha generat indignació entre alguns propietaris de vehicles, a la zona del carrer Gil Torres. Lamenten que no es perdoni el pagament per estacionar, malgrat que les condicions de la via no siguin les més adequades.

Així ho han volgut posar en relleu alguns dels afectats posant-se en contacte amb Altaveu. Les imatges evidencien que algun tram del carrer encara presenta força gel acumulat des de les darreres precipitacions de dissabte. Lamenten que mentre que els serveis responsables d’higiene no han completat la feina per deixar neta la zona, en canvi els agents del servei de circulació sí que són estrictes a l’hora de fer complir la normativa.

WhatsApp Image 2023 01 23 at 19.39.44

Comentaris (22)

Trending