Tot a punt per a la quarta Fira Animalista de la Massana

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim cap de setmana i, entre altres actes, comptarà amb l’actuació musical d’Ishtar Ruiz i amb una Dogtrail solidària

Un instant d'una de les fires d'anys anteriors.
Un instant d'una de les fires d'anys anteriors. Comu de la Massana

La Massana acollirà el pròxim cap de setmana la quarta edició de la Fira Animalista, impulsada per Laika i GosSOS. L’esdeveniment oferirà xerrades, paradetes així com activitats divulgatives amb educadors, voluntaris, etòlegs i d’altres relacionades amb l’adopció. També tindrà lloc un concert de la cantant Isthar Ruiz. Una de les novetats d’enguany serà la celebració d’una Dogtrail solidària. Es tracta d’una cursa per la muntanya conjunta entre e gos i el propietari.

Des d'octubre del 2019 més de 100 col·laboradors, com entitats i empreses d’Andorra i de fora del país, han participat en les tres fires organitzades a la `parròquia de la Massana, convertint aquesta cita en un punt de trobada animalista al Principat. L’objectiu principal és conscienciar de la necessitat de tenir cura de les mascotes i, de passada, buscar persones interessades a adoptar algun gos.

PREPARATIUS PEL VIDE DRESSING

D’altra banda, el comú també treballa en la nova edició del Vide Dressing, que comptarà aquest cop amb la novetat d’una secció infantil. El mercat de segona mà tindrà lloc entre l’11 i el 13 de novembre. Ara, s’han obert les inscripcions pe aquelles persones que estiguin interessades a muntar una parada. Les peticions es poden enviar per correu electrònic fins al 18 d’octubre. Novament, tindrà lloc a Les Fontetes.

Etiquetes

Comentaris

Trending