Tornen els vehicles al tram de l’avinguda Fiter i Rossell en obres

Després de gairebé dos mesos de treballs s’ha començat amb l’enquitranament i la construcció de les voravies, obrint així alguns dels metres que estaven tancats fins ara

Una màquina fent els treballs d'enquitranament a Fiter i Rossell.
Una màquina fent els treballs d'enquitranament a Fiter i Rossell.

Les obres a l’avinguda Fiter i Rossell avancen a bon pas. Així, el comú ha anunciat que es torna a obrir l’accés al trànsit en un dels trams que, fins ara, havien estat tancats. Ahir, concretament, es van començar l’enquitranament i la construcció de voravies, que són un dels últims elements que faltarien en aquesta primera fase.

Tot apunta que els terminis establerts per acomplir amb la primera fase de les obres de Fiter i Rossell es compliran. I si no ho fan, serà per ben poc. Avui s’ha tornat a permetre l’accés dels vehicles, que han estat des del setembre sense poder accedir a aquest tram. Concretament, es permet al carrer Manel Cerqueda i Escalé des de l’avinguda Esteve Albert, en direcció Fiter i Rossell fins a Doctor Mitjavila. El comú alerta, però, que els vehicles de 3,5 tones i amb un gàlib de 340 m no tenen l’accés autoritzat.

Els treballs, però, continuen endavant. De moment, s’han tret les tanques que s’havien col·locat perquè el que afectava el centre del carrer ja s’ha acabat. Ahir es va emprendre l’enquitranament, que posa fi també a la instal·lació del sistema de FEDA per la xarxa de fred i calor. A més, ja es poden veure els primers indicis del que seran les voravies, molt més amplies del que eren fins ara.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending