Tallat el trànsit en el tram entre l’Espai Columba i la rambla de la Margineda

La circulació serà obligatòria únicament per la CG1 entre Santa Coloma i Sant Julià de Lòria durant cinc dies

Els cònsols d'Andorra la Vella visitant les obres de l'avinguda d'Enclar ara fa uns dies.
Els cònsols d'Andorra la Vella visitant les obres de l'avinguda d'Enclar ara fa uns dies.

El trànsit en el tram entre l’Espai Columba i la rambla de la Margineda quedarà tallat des del dia 25 fins el dia 29 de maig. Aprofitant les vacances escolars, s’actuarà al subsol de l’avinguda Enclar. Per tant, durant aquests dies, s’habilitarà a l’avinguda un gir a l’esquerra amb semàfor cap al carrer Prat Salit, perquè els vehicles que van cap al sud es puguin incorporar a la CG1 a la rotonda del Viena.

Les obres de reforma de l’avinguda d’Enclar obliguen a tallar el trànsit en aquest tram, però, es permetrà el pas als veïns i usuaris del centre esportiu Princiesport. Durant aquest període de baixa afluència per les vacances escolars, la circulació es modificarà. Tots els que es dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria des de Santa Coloma ho hauran de fer durant cinc dies únicament per la CG1.

La setmana vinent s’habilitarà un gir a l’esquerra, regulat per un semàfor, que obligarà les vehicles provinents de l’avinguda i que es dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria a incorporar-se al carrer Prat Salit fins arribar a la rotonda del Viena.

Etiquetes

Comentaris

Trending