Sorpresa a Ordino per la presència de ‘controladors’ de zones d’aparcament

Els veïns de la parròquia, que consideren un excés de zel anar a multar per l’absència de tiquet un diumenge a la tarda, demanen que s’usi el mateix criteri en tot moment i a tots els indrets de la localitat

El 'controlador' en plena activitat aquesta tarda.
El 'controlador' en plena activitat aquesta tarda.

Sorpresa a Ordino per la presència, no percebuda almenys fins ara, de joves ‘controladors’ de les zones d’aparcament de pagament -verdes o blaves- de la parròquia. Consideren els veïns de la localitat que hi ha un excés de zel per part del comú. I lamenten que un diumenge a la tarda s’estigui fent un control tan exhaustiu.

Més enllà d’això, les fonts veïnals informants han mostrat els seus dubtes que els nous ‘controladors’ tinguin la facultat legal per poder imposar sancions. A la mateixa zona on s’hauria vist el ‘controlador’ també hi havia algun agent de circulació, però en cap cas hauria participat ni en el control ni en l’adjudicació de la multa. Tanmateix, els veïns de la parròquia demanen que el comú actuï amb la mateixa rigorositat en tot moment, davant de qualsevol ciutadà i en qualsevol indret de la parròquia.

En aquest darrer sentit, les mateixes fonts han assegurat que hi ha indrets on també està limitat l’estacionament i, en canvi, el control no és tan evident ni ferreny, tenint molta més flexibilitat a l’hora de no fer una vigilància severa i, menys encara, imposar sancions.

Comentaris (20)

Trending