Sense plaques de formigó per remodelar la plaça de la Germandat

S’han deixat de fabricar i els treballs implicaran la renovació total del paviment amb un cost superior al previst

Comentaris

Vista general de la plaça de la Germandat.
Vista general de la plaça de la Germandat.

La remodelació del paviment de la plaça de la Germandat per reemplaçar alguna de les plaques de formigó que s’han fet malbé implicarà el canvi de tota la superfície. El motiu és que l’empresa de les plaques ja no les fa.

La solució per sortir del pas ha estat la substitució de les plaques de formigó malmeses per unes de fusta. El desgast del paviment provoca que, quan plou, hi hagi filtracions d’aigua a l’aparcament que hi ha a sota, fet que ha provocat les queixes de l’oposició comunal de Desperta Laurèdia que ha demanat que aquesta acció tingui prioritat sobre altres treballs com ara els de la plaça de les Arades o Espai Rocacorba. Ja en el mandat comunal de Montserrat Gil i Manel Torrentallé (2011-2015) es va voler fer una remodelació però un litigi entre el comú i l’empresa subministradora ho va impedir.

Una de les parets de l'aparcament amb el desgast provocat per l'aigua.

Relacionat

Desperta Laurèdia demana la remodelació urgent del paviment de la plaça de la Germandat

Ara, les plaques de formigó es combinen amb les de fusta i les filtracions han anat en augment i a les parets de l’aparcament, la pintura cau a trossos. A la plaça de la Germandat s’hi ubiquen alguns dels equipaments més importants de la parròquia, com ara el Centre Cultural i de Congressos Lauredià i la Universitat d’Andorra (UdA) així com l’Espai Laurèdia Jove.

Comentaris (4)

Trending