Satisfacció entre pares i mares per la reobertura dels parcs d’Escaldes

La decisió del comú de desprecintar abans del que estava previst els jocs infantils en els espais oberts és molt ben rebuda

Un infant juga aquest dilluns en un parc d'Escaldes.
Un infant juga aquest dilluns en un parc d'Escaldes. COMÚ D'ESCALDES

Malgrat que inicialment no era fins aquest dimecres que, en atenció a les directrius fixades pel ministeri de Salut, no es podien ‘posar en marxa’ els parcs infantils, entesos com els elements del mobiliari urbà que els menors usen per fer-hi activitats, el comú d’Escaldes va decidir aquest dilluns desprecintar les instal·lacions i permetre’n el seu ús. La decisió ha estat molt ben rebuda per pares i mares.

En general, no s’entenia i, de fet, aquest és un dels arguments que haurien emprat els responsables comunals escaldencs, que indrets com les pistes de bàsquet o zones per patinar o fer ‘skate’ estiguessin disponibles per a ser utilitzades ja des de fa uns quants dies i, en canvi, els jocs infantils a l’aire lliure continuessin tancats a pany i forrellat.

El parc Pocoyó del Prat Gran d'Encamp, envoltat de tanques.

Relacionat

Els parcs infantils es podran tornar a fer servir a partir de l’1 de juliol

Per aquest motiu, la corporació va donar ordre als agents de circulació que anessin traient els precintes que des de l’inici de la pandèmia inutilitzaven els elements de joc infantils i des d’aquest dilluns mateix ja es poden emprar. Espais com els del Prat del Roure van ser automàticament utilitzats.

agent desprecintant
Un agent desprecintant un joc infantil.

 

Comentaris

Trending