Reclama més de 800 euros al comú d’Escaldes per haver-se endollat a la seva xarxa elèctrica

La sol·licitud ha arribat per part de l’antiga arrendatària d’un local que era propietat de la corporació i que demana que se li paguin les factures corresponents a aquesta quantia

La façana del comú d'Escaldes-Engordany
La façana del comú d'Escaldes-Engordany ARXIU

L’antiga arrendatària d’un local que, en el seu moment, era propietat del comú d’Escaldes-Engordany li reclamava a la corporació més de 800 euros en factures de subministrament elèctric. El motiu és que la corporació, en algun punt, es va endollar a la xarxa que ella feia servir i, per tant, considera que aquesta despesa no li correspon. Malgrat això, i tenint en compte diferents aspectes, únicament se li abonaran encara no 200 euros en aquest concepte.

El passat mes de novembre al comú d’Escaldes va arribar una sol·licitud de 841,2 euros en concepte d’abonament d’unes factures elèctriques. Arribaven de la mà de l’antiga arrendatària d’un local de Caldea que, llavors, era propietat de la corporació. Amb motiu d’unes obres en una sala annexa, el comú s’hi va endollar a la xarxa del local, i això, aparentment, va suposar una despesa elevada que ara la dona reclama.

Des de la corporació, però, s’ha estimat una cosa ben diferent. Entre les observacions s’assenyala que les màquines que es van endollar per dur a terme les obres eren de baix consum. A més, l’arrendatària va presentar unes factures de la llum en les quals, aparentment, no s’observa un augment considerable entre els mesos anteriors i posteriors a la connexió del comú.

Per aquest motiu, en lloc dels 841,2 euros que l’arrendatària reclama, se li abonaran uns quants menys. Concretament, rebrà 179,88 euros en concepte de les despeses de subministrament elèctric durant el període de les obres a una de les sales al centre Caldea.

Comentaris

Trending