Prats disposarà d’un aparcament exterior per a trenta places i un parc infantil

El comú de Canillo ha tancat un contracte de lloguer d’una parcel·la de prop de 1.000 metres quadrats a l’entrada del poble

Imatge del terreny que s'adequarà com a aparcament i parc infantil.
Imatge del terreny que s'adequarà com a aparcament i parc infantil. COMÚ DE CANILLO

Prats tindrà un nou aparcament exterior i una zona infantil. El comú ha tancat un contracte de lloguer de llarga durada amb la propietat d’una parcel·la de prop de 1.000 metres quadrats a l’entrada del poble que es divideix entre el pàrquing, que comptarà aproximadament amb una trentena de places d’aparcament en un espai de 900 metres quadrats, i un annex on s’hi ubicarà el parc infantil amb diferents elements, ocupant una superfície del voltant 100 metres quadrats.

L’aparcament s’habilitarà com a zona blava i contribuirà a descongestionar el trànsit en el tram final de la carretera de Prats, sobretot en temporada d’hivern amb la treta de neu. Aquesta és una demanda dels veïns del poble i que la corporació portava en el seu programa electoral com a una de les actuacions preferents al poble de Prats, ja que actualment la zona d’estacionament és molt limitada. La corporació preveu inaugurar l’aparcament i el parc infantil a la tardor. El BOPA ha publicat aquest dimecres un edicte pel qual es convoca un concurs públic nacional per a la realització dels treballs de construcció d'aquests equipaments. Les empreses interessades es poden presentar fins al 17 de juny. 

D’altra banda, el comú està finalitzant els treballs a la cruïlla de Prats i el Forn en el que s’incorpora una nova caseta que ampliarà el punt de recollida selectiva de residus a la zona. Amb aquesta actuació i el condicionament de l’aparcament i el parc infantil es dota la zona dels serveis públics necessaris per un indret cada cop més habitat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending