Pescar sense mort a l’estany de Cubil, una de les novetats de l’oferta estiuenca a Encamp

El comú ha presentat les propostes de la parròquia, inclòs aquest nou atractiu, en un estand a la Fira Expovacaciones que se celebra aquest cap de setmana a Bilbao

Encamp s'ha promocionat a la fira turística de Bilbao.
Encamp s'ha promocionat a la fira turística de Bilbao. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp participa amb un estand promocional a la Fira Expovacaciones que té lloc a Bilbao aquest cap de setmana. L’objectiu és promocionar la temporada d’estiu vinent en un certamen que és tota una referència del turisme familiar i de proximitat. Es repeteix així la presència en una cita habitual en el calendari d'accions de la corporació, que enguany s’ha pogut reprendre després de l'aturada per la pandèmia. Entre altres atractius, s’ha destacat la que serà una de les novetats: l’opció de practicar pesca esportiva, sense mort, a l’estany del Cubil.

Expovacaciones, una fira de tendències i experiències turístiques, acull durant els tres dies de l’esdeveniment més de 220 expositors, principalment d’Espanya i Portugal. Entre ells, un d’Encamp. El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot ha explicat que el que es vol és “captar l’atenció del perfil de visitant que busca una destinació de proximitat”.  Entre altres accions, es preveu fer un sorteig entre els visitants de l’estand amb un cap de setmana a la parròquia com a premi.

Per la seva banda, el director de Turisme i Teactivació econòmica, Ricard Gonzalvo, ha comentat que “la fira permet presentar les principals línies i novetats de cara a la temporada vinent”. Així, es promocionarà principalment les visites guiades als Orris del Cubil i d’Encenrrera, als quals s’ha afegit una nova senyalització interpretativa.

Pel que fa al Pas de la Casa es preveu la reobertura del telecabina dels Pioners i el telecadira del Coll dels Isards fins al Llac de les Abelletes durant els mesos de juliol i agost. Com a novetat, enguany es presentarà una activitat que donarà l’oportunitat als amants de la natura i de la pesca esportiva de gaudir de l’experiència de la pesca sense mort a l’estany del Cubil amb les recomanacions i el suport d’un guia especialitzat. “Sumem més activitats per desestacionalitzar l'activitat turística”, ha posat en relleu Marot. Al mateix temps, es continua fent difusió d’elements claus com el Funicamp.

Etiquetes

Comentaris

Trending