Ordino fa cagar el tió amb totes les places disponibles ocupades i amb les mesures sanitàries

L'arribada del Pare Noel i la Missa del Gall a l'església de Sant Corneli i Sant Cebrià completaran la jornada

https://youtu.be/9z9DkObptN8

Ordino ha fet cagar el tío aquest divendres amb el compliment de les mesures per la Covid-19, mascareta i distanciament, per segon any
consecutiu. S’han omplert les cinquanta places disponibles de l’aforament limitat, tot i ser a l’aire lliure. El públic ha hagut de respectar les tanques disposades a la plaça Major per ocupar les cadires reservades.

Altres infants sense reserva han pogut seguir l’espectacle des del carrer Major. S'ha fet cagar el tío de forma individual, Per accedir al recinte els pares han hagut de presentar el passaport Covid. L’animació ha anat a càrrec de la companyia lleidatana Xip Xap que ha fet ballar pares i fills durant una hora i mitja d’espectacle, a la plaça Major. Aquesta és una de les principals activitats nadalenques de la parròquia juntament amb l'arribada del Pare Noel, aquest mateix divendres a la tarda, i la dels Reis.

Els assistents podran lliurar les cartes a un patge que acompanyarà el Pare Noel, una de les mesures que caldrà respectar. Altres normes que hauran de complir per evitar la propagació de la Covid-19 són: seguir el circuit d’entrada i sortida; l’ús de mascareta i gel hidroalcòholic, i el distanciament d’1,5 m. Per evitar la concentració de públic, es demana a les famílies, un únic acompanyant adult per infant.

A la mitjanit, es celebrarà a l’església parroquial de Sant Corneli i Sant Cebrià la Missa del Gall, a les 00.00 h, que igual que l’any passat es podrà seguir retransmesa en directe per el canal de youtube d’ordinoesviu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending