Ordino destina 16.000 euros a càmeres de videovigilància

És una iniciativa que es fa habitualment per dotar de més seguretat diferents zones de la parròquia, com aparcaments o espais més conflictius

Càmeres de videovigilància instal·lades a la via pública.
Càmeres de videovigilància instal·lades a la via pública.

El comú d’Ordino destinarà una partida de més de 16.000 per a instal·lar diferents equips de videovigilància a diverses zones de la parròquia. Es tracta d’una iniciativa que es du a terme de forma habitual i regular per tal de dotar de més seguretat alguns espais concrets o més conflictius, com poden ser aparcaments.

En els pròxims 20 dies Ordino instal·larà noves càmeres de seguretat a diferents punts de la parròquia. Des del comú asseguren que és una acció que es du a terme gairebé tots els anys, per anar ampliant i renovant aquelles que ja es tenen instal·lades. En total hi destinaran 16.376 euros pels equipaments i per les tasques de preparació, que durà a terme l’empresa Semic.

Des de la corporació assenyalen que és una de les formes més efectives d’augmentar la seguretat dels espais públics i, sobretot, d’aquells que requereixen més atenció. Com a exemple, hi ha algunes zones de la parròquia més “conflictives” que encara no tenien càmeres, així com alguns parcs. Principalment, l’ús que se li donarà serà nocturn.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending