L’oposició d’Encamp demana pel retard del concurs d’idees per a la dinamització de Les Pardines

Els conselleres socialdemòcrates han remarcat que els sobres s’obrien el 7 de gener i que encara no es té cap resposta de l’adjudicatari

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba
Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han entrat una pregunta per conèixer els motius pels quals encara no se sap el resultat del concurs d’idees per a la dinamització de la zona de les Pardines i fins a Engolasters. La qüestió es dirigeix a la cònsol major, Laura Mas, que l’haurà de respondre durant la sessió de consell de comú d’aquest dijous, 19 de maig.

Rios i Riba han reclamat a la majoria la manca de noticies del concurs d’idees per a la dinamització de Les Pardines. El projecte era donar activitat a la zona i fins a Engolasters els 365 dies de l’any. Es buscaven propostes sostenibles ecològicament, viables econòmicament i adreçades a un turisme de qualitat i respectuós amb l’entorn i la natura.

Concretament, els membres del PS volen conèixer què justifica que després de quatre mesos des de l’obertura dels sobres, el passat 7 de gener, encara no es disposi de resultat. Diferents tècnics del comú van començar a estudiar les propostes en aquella data, cosa que ha portat a Rios i Riba a qüestionar els motius pels quals no s’ha informat del resultat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending