Onada de solidaritat ciutadana per a la reconstrucció del Centre Cultural de Sant Julià

El comú rep nombroses peticions de lauredians que volen participar en els treballs per treure la runa i d'altres que ofereixen locals per acollir activitats

Comentaris

L'escultura 'Vincles solidàris' en primer pla amb un obrer al fons.
L'escultura 'Vincles solidàris' en primer pla amb un obrer al fons. BRU NOYA

El comú de Sant Julià ha anat rebent nombroses peticions de ciutadans des del mateix moment de l'incendi que va cremar el Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL). Els lauredians volen ajudar en les feines per treure la runa i també han ofert locals i espais per acollir les activitats. També volen cedir eines  o màquines per ajudar en els treballs.

El comú agraeix totes les mostres de suport que es fan per telèfon o en el cas d'alguns ciutadans que es presenten a les portes del CCCL per proposar la seva col·laboració. La corporació, per la seva part, espera que abans del final d'aquesta setmana, totes les activitats que s'han traslladat estiguin totalment operatives en els seus espais provisionals com són el tercer pis de l'Escola francesa, la Llar de Lòria de la plaça Major o la Universitat d'Andorra (UdA), al costat del CCCL.

Els assajos i actuacions de la Coral Rocafort i els concerts de petit format es faran a l’església parroquial -com ja ha estat el cas del Canòlich Music del cap de setmana passat-, mentre que els assajos per a les representacions de 'Els Pastorets' també es faran a la Llar de Lòria tot i que les funcions aniran al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Finalment, les rodes de premsa i els actes de fins a 100 persones passen de fer-se al Centre Cultural a la segona planta de la sala Sergi Mas, ubicada a l’antiga Casa Comuna. on també es pot visitar, fins el 5 de gener, l'exposició de Josep Maria Subirachs. Ara per ara, el trasllat que presenta més dificultats és el de la Biblioteca Comunal Universitària (BCU) per l'elevat número d'exemplars i per la tria que s'ha de fer entre els que es poden salvar i el que caldrà suprimir ja que estan malmesos per l'aigua dels aspersors.

Comentaris (1)

Trending