Unes noves places de pàrquing es perfilen com la solució a l'aparcament a l’avinguda Rocafort

Una de les possibilitats passa perquè una part sigui d'ús públic i posi fi al problema que hi ha en aquesta zona de Sant Julià de Lòria

Les 168 places de pàrquing ocuparan dues plantes d'aquest edifici.
Les 168 places de pàrquing ocuparan dues plantes d'aquest edifici. ALTAVEU

L’avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria pateix un problema d’aparcament, especialment a la zona de l’edifici administratiu del Molí. L’aparcament  públic està molt sovint ple els dies feiners, i les obres i un espai destinat a la parada del clípol han eliminat places. La solució passa per utilitzar una part de les d’un edifici actualment en construcció.

L’edifici consta de dues plantes soterrades d’aparcament amb una superfície construïda de 7.002,42 metres quadrats i un total de 168 places. La incorporació d’aquestes noves places en l’oferta d’aparcaments de la parròquia de Sant Julià ha de contribuir a donar resposta a les necessitats de pàrquings de veïns i visitants. S’està estudiant que una part d’aquest aparcament sigui públic.

La construcció ha entrat a la seva recta final. És un edifici plurifamiliar d’una superfície construïda de 5.223,90 metres quadrats repartits en un edifici de sis  plantes d’altura i 46 habitatges amb vistes exteriors i amb terrasses.  La totalitat de les unitats d’habitatge es destinaran al lloguer, de manera que contribuirà a pal·liar el dèficit actual de pisos de lloguer assequibles que es registra a Sant Julià. 

En la construcció s’utilitza  fusta laminada creuada que destaca per la seva resistència, aparença, versatilitat i sostenibilitat.

Comentaris (1)

Trending