La minoria destaca que hi ha contradiccions d’opinions amb la recollida selectiva a Santa Coloma

El conseller del PS+Independents Sergi González ha assegurat que fa temps que reclamen l’informe de valoracions de la prova pilot, però que mai no se’ls ha fet arribar

El conseller del PS+Independents, Sergi González.
El conseller del PS+Independents, Sergi González. Pilar Candel

Hi ha incongruències a les opinions que desperta la recollida de residus porta a porta a Santa Coloma, a la zona del Cedre. Almenys, així ho ha assegurat el conseller del PS+Independents Sergi González. A més, assegura que fa temps que es va sol·licitat un informe de valoracions sobre la prova pilot que s’ha portat a terme, però que no han aconseguit que se’ls faci arribar.

Després de tres mesos de prova pilot de recollida de residus porta a porta a Santa Coloma, el comú d’Andorra la Vella va decidir fa uns dies donar-li continuïtat. En un principi, i segons es va informar a un comunicat, la resposta dels veïns havia estat força positiva i s’havia tingut una molt bona acceptació. Però, sembla que la minoria veu que hi ha certes discrepàncies amb la percepció que es té d’aquest sistema. González ha assegurat que “a una comissió se’ns va dir que no hi estaven gens contents amb el resultat, però després la cònsol al consell de comú ens diu que estan molt satisfets i que s’amplia sis mesos més”.

González, a més, ha explicat que fa temps que es va demanar un informe de valoracions, però que mai no se’ls ha fet arribar. Ara, veient la situació i les contradiccions en els missatges que els han arribat, volen més que mai saber quins són els resultats que ha donat la primera fase de la prova pilot de la recollida porta a porta. De moment, assegura que els consellers tenen previst aquest mes de gener acudir a la zona del Cedre per tal de parlar amb els veïns, i fer la seva pròpia valoració.

Tot i això, González ha volgut remarcar que no es tracta d’anar en contra d’aquest sistema. “S’han de buscar, testejar i provar noves mesures per a la recollida perquè és un problema greu que tenim, hi ha un increment del incivisme”, ha explicat. Però, el que sol·licita és saber si aquesta és realment la millor manera de fer-ho, “estic a favor de fer aquesta proposta”, sempre i quant puguin conèixer els resultats de la prova pilot.

Comentaris (1)

Trending