La Massana habilitarà un nou aparcament a Sispony

El pàrquing comptarà amb divuit places per als veïns de la zona dels Brecals, i s’ha convocat un concurs d’urgència per fer les tasques

Una vista de Sispony.
Una vista de Sispony. ARXIU

La Massana té previsions d’habilitar un nou aparcament. Concretament, s’ubicarà a la zona dels Brecals, a Sispony. El comú ha convocat un concurs, en caràcter d’urgència, per tal d’adjudicar les obres del pàrquing, que comptarà amb divuit places, dirigides, principalment, per als veïns de la zona.

Segons indiquen fonts comunals, la construcció de l’aparcament es farà seguint la petició dels veïns, que acusaven una manca d’espai per poder estacionar els vehicles en la zona dels Brecals. Per tant, el comú construirà un pàrquing que comptarà amb divuit places, i que se situarà prop de la rotonda de Sispony. D’aquesta manera, es cobrirà una mica més una necessitat que cada cop s’ha fet més acusada a la parròquia, com és tenir llocs d’aparcament.

El concurs convocat pel comú s’ha fet a nivell nacional i amb caràcter d’urgència, per tal d’adjudicar les obres d’adequació de l’aparcament dels Brecals, a Sispony, com més aviat millor. Les empreses podran presentar les ofertes abans del 24 de maig.

Etiquetes

Comentaris

Trending