La Massana engega l’Espai Ciutadà

Es faran cites presencials amb el conseller de Participació Ciutadana i altres representants comunals per recollir els neguits de la població

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.
El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.

El comú de la Massana ha obert un canal per sol·licitar cites presencials amb la corporació, per tal de poder fer-los arribar els seus neguits i preocupacions. A través de la web es podran concertar les trobades, que seran principalment amb el conseller de Participació Ciutadana, però que també es podran fer amb les cònsols o altres representants.

“No tothom s’atreveix a demanar una reunió per expressar algun neguit o fer alguna proposta de millora. Per això, vam decidir obrir aquest canal, àgil i fàcil, que s’inscriu dins de la nostra voluntat de fomentar el departament de Participació Ciutadana”, afirma la cònsol major, Olga Molné. Per demanar cita, només cal omplir el formulari amb les dades de contacte i el tema que es vol tractar.

“Demanem la temàtica perquè en funció de l’interès del sol·licitant, estaré acompanyat de les cònsols o del conseller corresponent. Fins i tot, en alguns casos, potser convindrà que m’acompanyi algun tècnic”, explica el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné. A la mateixa web del comú, a més, recorden que hi ha un enllaç per fer consultes via email.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending