La Massana completa la reforma integral dels berenadors

Totes les barbacoes compten amb un sistema antiincendis i l’objectiu és poder disposar de zones d’esbarjo en bones condicions

Presentació de la reforma dels berenadors de la Massana.
Presentació de la reforma dels berenadors de la Massana.

El comú de la Massana ha completat la reforma integral dels berenadors a la parròquia, amb l’objectiu de disposar de zones d’esbarjo en bones condicions. Una de les zones on s’ha actuat aquest any ha estat la Font del Besurt, juntament amb la Font del Mallol, Beixalís i Sispony. Durant la temporada anterior es van rehabilitar els del riu Pollós, Font de la Sabina i Font del Bisbe.

Amb aquests treballs, s’ha unificat l’estètica de tots els berenadors, que compten amb taules i bancs, barbacoes i una font. A l’entrada hi ha un rètol indicatiu amb cada nom. “A l’hora de dissenyar la renovació dels espais hem tingut en compte la seva durabilitat, amb materials resistents perquè en puguem gaudir durant molts anys però també per evitar actes vandàlics”, ha assegurat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde. També ha remarcat la instal·lació d’un sistema per garantir la seguretat de les graelles, amb unes xemeneies mata-guspires.

Els treballs s’han realitzat de forma esglaonada per no concentrar les obres al mateix moment i permetre que sempre hi haguessin berenadors disponibles, ja que aquestes zones són molt utilitzades tant pel públic local com pels turistes. A més d’aquests set espais de barbacoa també s’ha rehabilitat la Font del Morro.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending