Indignació a Ransol per la sensació que els agents de circulació multen de forma discrecional

Els veïns de la població canillenca tenen clar que el comú ha augmentat la pressió en relació amb els vehicles mal estacionats o que dificulten el pas d’altres automòbils, però lamenten que hi hagi vares diferents a l’hora de sancionar

Vehicles aturats dificultant el pas d'altres que volen avançar.
Vehicles aturats dificultant el pas d'altres que volen avançar.

Una part del veïnat de Ransol treu foc pels queixals davant la sensació -o més hi tot- que l’increment de la pressió que està exercint el servei de circulació a la zona, especialment des que hi ha en funcionament l’aparcament vertical comunal, no té la mateixa intensitat per a tothom. “Si tens padrins, probablement no tindràs multa”, han afirmat gràficament alguns dels veïns queixosos per la situació.

Entenen que es vulgui posar ordre tot i que fins ara sempre s’havia anat fent la viu-viu. Però si hi ha d’haver sancions, diuen, han de ser per tothom igual. “I no pot ser que el vehicle de l’empresa del conseller de comú de torn se salvi de les sancions encara que estigui destorbant el trànsit”, perquè un dels motius més repetits per sancionar els vehicles és que no permeten, o dificulten, el pas d’altres automòbils. La carretera és especialment estreta dins del nucli de Ransol i no permet segons quines aventures, depèn quines maniobres.

 
ransol2
Un vehicle aparentment aparcat on no toca.

“Els agents de circulació no paren de multar. Ens diuen que fan la seva feina i que els cotxes estan mal aparcats. Però depèn de qui sigui el propietari del vehicle la insistència i manca de d’empatia que hi ha per alguns s’atorga tota a d’altres”, han insistit alguns dels veïns afectats que lamenten que a Canillo sempre s’ha viscut un funcionament peculiar, però que ara “tanta discrecionalitat fa perdre la paciència”.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending