La Fira del Vehicle d’Ocasió s’obre amb 150 automòbils d’onze expositors

El cònsol major lauredià, Josep Majoral ha valorat molt positivament el canvi d'ubicació i de dates, de maig a juliol

Comentaris

Vehicles exposats a la fira.
Vehicles exposats a la fira.

La Borda Huguet de Sant Julià de Lòria acull per segon any consecutiu la V Fira del Vehicle d’Ocasió. Els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, acompanyats de les conselleres, Sònia Carrillo, Maria Àngels Marfany i Diana Sánchez Acosta, han inaugurat aquest dissabte la mostra que compta amb més de 150 vehicles repartits entre 11 expositors.

Després de la benedicció per part de mossèn Pepe Chisvert i del tradicional tall de cinta, el cònsol major, Josep Majoral ha indicat que "l’objectiu que perseguim és dinamitzar el comerç de la parròquia al voltant de les activitats que organitzem”.

Majoral ha valorat molt positivament el canvi d'ubicació i de dates -de maig a juliol-. “El fet d’haver omplert tot aquest recinte amb tots aquests vehicles ja és una bona mostra de que la gent té ganes d’implicar-se en el que organitzem”, ha afegit, tot desitjant que "molta gent del país i de fora visiti la fira. Crec que els vehicles d'ocasió actualment són complicats de trobar perquè falta estoc. Per tant, és una bona ocasió per poder visitar i comparar amb la finalitat de comprar" 

Les autoritats han visitat tots els expositors d'una fira que té tot tipus com ara quilòmetre zero, primeres marques, d’ocasió, remolcs, motos, quads. També es compta amb especialistes que ofereixen revisions mecàniques i accessoris entre d’altres opcions. Entre els vehicles exposats hi ha un Ferrari o un Renault 5 Turbo.

L’horari és de 10 a 20 hores el dissabte i una hora menys el diumenge en què es tancarà a les 19 hores.  Si el bon temps acompanya, s’espera que al menys es puguin superar les previsions de vendes de l’edició 2022 en què es van vendre més de trenta vehicles.

 

Comentaris (4)

Trending