La Fira de Santa Llúcia laurediana s’allarga quatre dies i recupera l’espai ‘chill out’ i el vermut

S’iniciarà dijous vinent a Sant Julià de Lòria amb un concert solidari per Autea i es tancarà el diumenge amb diversos actes com animacions al carrer i l’apartat dedicat al benestar

Comentaris

La Fira de Santa Llúcia comença dijous i es farà fins diumenge.
La Fira de Santa Llúcia comença dijous i es farà fins diumenge. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dilluns la Fira de Santa Llúcia que es farà de dijous 1 al diumenge 4 de desembre. La gran novetat és la recuperació de l’espai chill out i del vermut que no es fan des del 2018 i que anirà a càrrec dels joves de la ràdio Festa Major.

La primera activitat serà el concert solidari per Autea amb l’actuació dels grups andorrans Madretomasa, Four Flags i de Juli Barrero. El preu de l’entrada és de 20 euros i l’actuació tindrà lloc a la Casa del Comú (21 h). L’obertura de la fira tindrà lloc el divendres a les 16 h a la plaça de la Germandat. Hi haurà una vintena de parades de productes nadalencs, alimentaris, florals, naturals i artesanals. L’espai chill  out s’obrirà a les cinc a l’aparcament Reig Patrimoni amb música d’un DJ. Concerts, tallers de creació i animació al carrer completaran el programa.

Cal destacar que dissabte i diumenge de 11 a 14 h hi haurà un vermut musical i que l’espai benestar oferirà l’espectacle ‘Paraules que trenquen ossos’, a càrrec de la companyia Pagans. Es tracta d’una experiència màgica que combina natura, tecnologia i tradició.

A l’obra, un grup reduït de persones, amb un mòbil a la mà, s’endinsaran de nit al bosc, i sota una estructura de rondalla cadascuna viurà la seva pròpia connexió amb la natura, amb el territori i amb les històries ancestrals. Una reflexió sobre la vigència de la tradició oral i sobre com pot ajudar la tecnologia en l’explicació de les històries. Una nit al bosc per viure i experimentar en primera persona noves sensacions. Una experiència per desconnectar del món i connectar amb la natura

 

Comentaris

Trending