Escaldes destina més de 140.000 euros per a l’ampliació de l’aparcament del Fener

El comú ha adjudicat tants els treballs com l’enquitranat que servirà per completar el projecte, que inclourà 35 noves places

Façana del comu d'Escaldes-Engordany.
Façana del comu d'Escaldes-Engordany. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El comú d’Escaldes-Engordany ja ha adjudicat els treballs per a l’ampliació de l’aparcament del Fener, que hauria d’estar enllestit aquest any. Aquest nou terreny donaria a la parròquia fins a 35 noves places en una zona en la que els veïns les han reclamades durant un temps. Per a les feines, on s’inclou també l’enquitranat, s’hi destinaran més de 140.000 euros en total.

D’una banda, el comú ha adjudicat les obres d’ampliació pròpiament. D’aquesta manera, es treballarà en la parcel·la, que està paral·lela a l’actual aparcament del Fener, i s’inclouria tot com un mateix espai. Per a aquestes tasques s’ha creat una partida de 113.822 euros i les portarà a terme l’empresa Treballs Públics Comesa. Aquesta ha sigut l’entitat, segons s’indica al BOPA, que ha estat més econòmica i amb la millor puntuació.

De l’altra, i per poder completar les obres d’ampliació, el comú també ha adjudicat uns treballs d’enquitranat. En aquest sentit, i segons s’indica al BOPA, l’empresa Pavand és l’única que fa aquestes tasques, per tant, no és possible fer una concurrència d’ofertes. L’adjudicació s’ha fet per 27.170 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending