Escaldes construirà dos ascensors per pujar des de Fiter i Rossell a la carretera dels Vilars

El comú considera que l’obra, que també permetrà recuperar una part de l’antic camí de Sant Romà, ha d’impulsar els trajectes a peu pels ciutadans que viuen a la zona i evitar que agafin el cotxe particular

La zona on se situaran els futurs ascensors.
La zona on se situaran els futurs ascensors.

El comú d’Escaldes-Engordany impulsarà la construcció de dos ascensors per permetre accedir amb més facilitat entre l’avinguda Fiter i Rossell i la carretera dels Vilars. Es tracta, remarquen fonts de la corporació, d’una iniciativa que ja figurava en el programa electoral de la majoria socialdemòctata i, ara, es vol tirar endavant. El primer pas és la contractació de l’equip professional que ha de preparar el projecte.

El BOPA ha publicat aquest dimecres el concurs per contractar l’arquitecte que haurà de definir com es farà la instal·lació dels dos ascensors. Aquests permetran solucionar el diferencial de cota existent entre l’avinguda Fiter i Rossell i la carretera dels Vilars. D’aquesta forma, es connectarà la zona baixa amb una altra, més elevada de gran densitat de població.

Des del comú, a més, s’entén que la infraestructura permetrà facilitat que els ciutadans accedeixin a peu al centre de la parròquia. Per tant, s’evitarà l’ús del vehicle particular. A banda, s’aprofitarà per realitzar obres que permetran recuperar una part de l’antic camí de Sant Romà.

Comentaris (4)

Trending