Encamp obre el segon concurs d’aparadors i de decoració de Nadal

S’hi poden adherir tots els establiments de la parròquia, i els 100 primers participants s’enduran un val de descompte de 20 euros per bescanviar en els locals adherits

Cartell del segon concurs d'aparadors de Nadal.
Cartell del segon concurs d'aparadors de Nadal.

El comú d’Encamp organitza el segon Concurs d’aparadors i de decoració de Nadal. Hi poden participar tots els establiments de la parròquia i qualsevol ciutadà resident. Les 100 primeres persones tindran un val de 20 euros per bescanviar als establiments adherits, i es podran recollir a partir del 22 de desembre.

Per participar cal lliurar la butlleta d’inscripció a les oficines de turisme d’Encamp o del Pas de la Casa abans del 15 de desembre. Les decoracions hauran de ser visibles des de la via pública, a excepció de les categories restaurants, bars i hotels. A més, cal que estiguin exposades, com a mínim, del sis de desembre fins al sis de gener.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha explicat que “donem continuïtat a aquesta iniciativa per seguir reactivant el comerç local i embellint la parròquia, fomentant la participació ciutadana”. En total, el concurs integra vuit categories, que són aparadors planta baixa, locals comercials interiors, restaurants i bars, xalets, pisos i apartaments particulars, hotels interiors i exteriors.

En la valoració del concurs es tindran en compte factors com la creativitat, la composició, l’harmonia i l’adequació de l’entorn. També es valorarà per als concursants d’edicions anteriors la modificació i/o innovació de la decoració exposada. Els guanyadors anteriors no podran optar als mateixos premis si no han fet aquests canvis. Per atorgar els premis també es tindrà en compte els ‘likes’ de les publicacions a les xarxes socials amb l’etiqueta #femparroquiaencamp.

Hi haurà primer i segon premi en les vuit categories, tant a Encamp com al Pas de la casa. En l’u, dos, tres, set i vuit, la dotació serà de 450 euros el principal i 300 el segon. En les categories quatre, cinc i sis serà de 250 i 150.

Etiquetes

Comentaris

Trending