Encamp amplia el cicle de Teatre Nacional amb una obra més

Aquesta quarta representació anirà sota el títol ‘L’Avantsala’ de La Companyia És Grata, el dissabte 27 de novembre

Cartell d'ampliació del cicle nacional de teatre Encamp
Cartell d'ampliació del cicle nacional de teatre Encamp

Encamp amplia el cicle de Teatre Nacional amb una quarta obra ‘L’Avantsala’ de La Companyia És Grata. La representació es farà a la Sala de Festes del Complex d’Encamp el dissabte, 27 de novembre, a les 21:30 hores. Les entrades es poden adquirir a la web del comú i tenen un preu de 12 euros.

Aquesta obra explica la història d’un marit, la seva dona, la cunyada i una autoestopista que s’asseuen en la sala d’espera d’un jutjat per testificar sobre un accidentat d’un cap de setmana al camp. A partir d’aquí, explica l’actriu Elisenda Palomares, “es van revelant coses que els han passat en un moment puntual de la seva vida i que van desgranant el misteri”.

Palomares avança que l’obra “desperta somriures a l’espectador perquè el text està tractat des de l’absurd”. A més, afegeix que “hi ha situacions quotidianes però molt absurdes, que fan que tingui aquest toc de comèdia. L’autor de l’espectacle és Ernesto Caballero, i el director Juanma Casero. La traducció ha anat a càrrec de Joan Sans i l’elenc el formen Isa Rivero, Joan Sans, Rosa Porqueres i Palomares.

Etiquetes

Comentaris

Trending