Diversos talls de trànsit a Escaldes-Engordany a partir de demà

El departament de Mobilitat ha alertat de diferents afectacions a la parròquia en alguns dels carrers els dies 17, 18 i 20 de novembre

Un dels trams que es tancarà al trànsit a Escaldes-Engordany.
Un dels trams que es tancarà al trànsit a Escaldes-Engordany. Mobilitat

Escaldes-Engordany tindrà diversos talls de trànsit a causa d’obres a la parròquia. El departament de Mobilitat ha alertat, a través de les xarxes socials, dels carrers que quedaran afectats els dies 17, 18 i 20 de novembre en diferents hores del dia.

El primer tall de circulació a Escaldes-Engordany es donarà el dimecres, 17 de novembre, a l’avinguda del Fener, a l’alçada del número 39, per treballs de formigonatge. Entre les 14 h i les 19 h la circulació romandrà tallada entre el carrer de la Unió i el de Sant Antoni, i únicament podran accedir els veïns.

El dijous, 18 de novembre, entre les 22:00 i les 5 h, una reparació d’una arqueta mantindrà el trànsit tallat a l’avinguda Carlemany. Concretament, entre l’avinguda de les Escoles i Copríncep de Gaulle.

Per últim, el 20 de novembre, entre les 8 h i les 18 h la circulació es tallarà al carrer Josep Viladomat. Un enderrocament impossibilitarà el trànsit entre el carrer de la Constitució i l’avinguda de les Escoles.

 

Comentaris

Trending