El comú de Sant Julià remodelarà el pujador dels Fontanals del Pui

El mal estat del paviment ha provocat caigudes de vianants i les queixes dels veïns d'una zona on també hi ha filtracions d'aigua

El mal estat del pujador ha impulsat el comú a la seva remodelació.
El mal estat del pujador ha impulsat el comú a la seva remodelació. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat els veïns de la zona del Solà, a l'inici de la carretera de Fontaneda, a una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dia 5, a les vuit del vespre a  l'Auditori Rocafort. El cònsol major explicarà els detalls de la remodelació del Pujador dels Fontanals del Pui.

El mal estat del paviment havia provocat queixes dels veïns i la corporació iniciarà uns treballs en una pujador on tambè s'han detectat filtracions d'aigua des de l'aparcament del Prat del Solà, que hi ha a la part superior. Els mateixos veïns recorden que fa anys una torrentada va provocar danys importants en un bar al costat de la rotonda de Fontaneda, i recorden que el pujador dona accés també al pàrquing de l'edifici del Solà amb un bon nùmero de residents.

El pujador és utilitzat també pels usuaris de l'aparcament del Prat del Solà que compta amb més de 100 places. La remodelació completarà els treballs després de l'obertura d'una part del nou vial a l'antic càmping Huguet i de la construcció de la rotonda de Fontaneda a la CG1.

Comentaris

Trending