El comú de Sant Julià prepara una festa de Canòlich amb repartiment de pans i misses al santuari

La celebració recupera, en part, el seu format tradicional després de les mesures que es van haver d'aplicar l'any passat a causa de la pandèmia

Comentaris

Exterior del santuari de Canòlich.
Exterior del santuari de Canòlich. Altaveu

El comú de Sant Julià prepara una festa de Canòlich el 29 de maig amb repartiment de pans i misses a l'exterior del santuari. El repartiment comptaria amb totes les mesures sanitàries seguint les indicacions del ministeri de Salut mentre que la cerimònia religiosa es podria dur a terme perquè es faria, com és habitual, a l'esplanada que hi ha davant del santuari.

Com l'any passat, el santuari estarà obert durant la setmana perquè els fidels puguin anar a fer les seves pregàries. La missa de les 10 no es podrà fer a causa de les reduïdes dimensions de l'església però la previsió es fer-la a l'exterior. L'any passat es va enregistrar una missa i es va difondre posteriorment per televisió i el repartiment de pans es va fer en un aparcament, aprofitant la instal·lació que s'havia muntat per efectuar els stop-lab. Aquest any i per evitar les aglomeracions, els pans es repartiran en quatre llocs en comptes d'un.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, i el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert estan acabant de perfilar els detalls del programa que serà el més semblant possible a l'habitual tenint en compte les restriccions que encara hi ha en vigor per la pandèmia de coronavirus.

Comentaris (1)

Trending