El comú de Sant Julià adjudica per 62.000 euros el condicionament del terreny per a un parc públic

Es tracta d'una superfície que hi ha a la zona de Camp de Perot i el termini d'execució dels treballs és de 39 dies

Terreny on hi haurà el nou parc infantil.
Terreny on hi haurà el nou parc infantil. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat els treballs de condicionament d'un terreny a la zona de Camp de Perot que ha d'acollir un parc públic. El cost de les obres és de 62.788,18 euros i s'han adjudicat mitjançant un concurs nacional. La instal·lació serà el resultat d'un projecte participatiu que ja s'ha posat en marxa. 

La primera fase del procés s'ha iniciat amb reunions respectant les mesures de distanciament al Centre Cultural i de Congressos Lauredià i copsarà les preferències dels participant. Inclou, a més de les sessions de treball participatives amb ciutadanes i ciutadans, trobades amb els alumnes de primària.

S’ha establert una col·laboració amb les escoles amb un concurs de dibuix pels infants d’entre sis i dotze anys. La segona fase té com a finalitat construir, de manera participativa, propostes integrades d’un parc infantil a partir de les preferències emeses en la fase anterior. Si en la segona fase surten propostes alternatives, en la tercera s’obrirà un procés de selecció.

La zona on s'ubicarà el parc havia acollit una part dels horts que es destinen a la gent gran ja que la gran demanda no es podia encabir als del Dau. Posteriorment es va trobar en el mateix terreny un antic forn del cal Terrissaire. Fa anys que va quedar en desús i va desaparèixer sota la terra i va aparèixer per sorpresa en les obres de rebaix d’un mur de contenció a l’inici del camí d’Aixirivall.

Comentaris (1)

Trending