Comença el Carnaval del Pas amb els carri trineus i el saló infantil

Aquest dissabte se celebrarà el dinar popular, a les 12:30 h, a la plaça de l’Església, i a la nit es farà el sopar tradicional amb l’espectacle de màgia de Joaquim Matas

Els nens disfressats al Carnaval del Pas de la Casa.
Els nens disfressats al Carnaval del Pas de la Casa. Comú d'Encamp

El Carnaval del Pas de la Casa va començar aquest divendres al matí amb el concurs de carri trineus, una de les novetats del programa d’activitats d’enguany. Aquest dissabte, seguint amb el programa, se celebrarà el dinar popular, a les 12:30 h, a la plaça de l’Església, i a la nit es farà el sopar tradicional amb l’espectacle de màgia de Joaquim Matas.

A l’inici del Carnaval al Pas els participants van mostrar les seves creacions mentre descendien per un tram habituat del Jardí de la Neu, a les pistes d’esquí durant els carri trineus. Les activitats van continuar a la tarda amb el saló infantil, una altra de les novetats. L’esdeveniment va aplegar inflables, un berenar i el concurs de disfresses infantils, que va comptar amb una vintena de participants.

La cònsol major, Laura Mas, que va assistir als actes, ha agraït a la Comissió de Festes la feina “per haver preparat un ampli programa, pensat per tothom, però sobretot pels més petits de la vila”. A la nit va continuar la festa amb l’actuació musical dels ‘Dalton Band’ i la discopas a càrrec de DJ Montalvo.

Aquest dissabte, la jornada de Carnaval ha començat a les 7:30 h amb el passa carrer ‘Anunciador’, seguit de l’espectacle infantil ‘Disco Baby La Gresca’, a les 11h a la Sala de Festes. El dinal popular se celebrarà a les 12:30 h, a la plaça de l’Església. En cas de mal temps, el repartiment es farà a la Sala de Festes.

A la tarda, a les 15:30 h, hi haurà la gimcana infantil al Centre Esportiu i la Sala de Festes. I ja a la nit, es farà el tradicional sopar de Carnaval, que comptarà amb l’espectacle de màgia de Joaquim Matas i el concurs de disfresses d’adults. Per assistir a la vetllada cal fer una inscripció prèvia a la Biblioteca del Pas de la Casa o a través de les xarxes socials de la Comissió de Festes del Pas de la Casa (@cdfpasdelacasa). El preu és de 20 euros per persona.

Per posar fi a la celebració, diumenge es començarà amb una nova sessió del passacarrer matinal, a les 7:30 h, i es continuarà amb una sessió de cinema infantil a les 16 h a la Sala de Festes, on es projectarà el film ‘Coco’. A les 18:00 h hi haurà una Batucada a càrrec de ‘Paretti’ pels carrers del poble i com a activitat final es farà la despenjada i cremada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

Comentaris

Trending