Avancen les obres de desmantellament de les dependències que han d’acollir el Museu de la Bicicleta

Una part de les instal·lacions que el comú d’Andorra la Vella té a la plaça Lídia Armengol es transformaran en un centre d’interpretació del vehicle de dues rodes, amb un projecte que té un cost superior a l’1,5 milions d’euros

Sacs de runa en les dependències comunals.
Sacs de runa en les dependències comunals. Toni Solanelles

Els treballs de desmantellament de les dependències comunals de la plaça Lídia Armengol, just a tocar el servei de circulació i al nivell del carrer Prat de la Creu, avancen. Ara ja és notori que s’hi està treballant. L’espai, on temps ençà hi havia hagut també la casa pairal, ha d’acollir el Museu de la Bicicleta, que va manifestament amb retard respecte de la previsió inicial però ara sí que hauria d’avançar a un ritme adequat.

De fet, la voluntat comunal, una vegada superades les dificultats que van sorgir al seu dia, seria que la propera primavera es pogués inaugurar l’espai museístic, el centre d’interpretació dels vehicles de dues rodes, un tastet del qual es va poder veure en un espai d’uns 300 metres quadrats durant la recentment celebrada Fira d’Andorra la Vella.

Actualment s’està ‘desenrunant’ la zona que ocuparà el museu, retirant tots aquells elements sobrers o que fins i tot molesten el projecte. La reforma que s’ha de fer demanda una inversió molt elevada. De fet, molt criticada pel grup de la minoria comunal. El projecte, entre obra civil i implementació museogràfica, suposa un dispendi de més d’1,5 milions d’euros.

Comentaris (3)

Trending